www.penguinunited.com
www.penguinunitedstore.com It is currently Mon Mar 27, 2017 8:32 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Sep 15, 2010 1:15 am 
Offline

Joined: Sat Sep 04, 2010 1:04 am
Posts: 47
Location: PSN: Permafry_42
planning on testing it when i get my eagle eye in the mail, but please let me know if it's confirmed to work with the Eagle Eye. As i saw PU using it for the first gameplay demo of the eagle eye, i would assume it works, but let me know if it doesn't please

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 24, 2010 12:50 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 11, 2010 9:39 am
Posts: 6
Tested. Works perfectly.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 24, 2010 9:30 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 04, 2010 1:04 am
Posts: 47
Location: PSN: Permafry_42
Hills wrote:
Tested. Works perfectly.


agreed. i recently tested it and it works.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 30, 2010 4:04 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 26, 2010 12:12 am
Posts: 363
I have this identical keyboard. Can anyone else confirm this for me ? Buttons binded to the arrows keys , run binded to kp_0 key. When I hold up arrow, left arrow and run key it would move then totally freeze movements. I might have a bad keyboard i dont know. I just realize I been stress testing this eagle eye and I am seeing intermittent melee commands engaging by themselves. Mouse I use is mx518.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 30, 2010 10:42 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 04, 2010 1:04 am
Posts: 47
Location: PSN: Permafry_42
GODJOEY wrote:
I have this identical keyboard. Can anyone else confirm this for me ? Buttons binded to the arrows keys , run binded to kp_0 key. When I hold up arrow, left arrow and run key it would move then totally freeze movements. I might have a bad keyboard i dont know. I just realize I been stress testing this eagle eye and I am seeing intermittent melee commands engaging by themselves. Mouse I use is mx518.

haven't yet had that problem. when i get the chance i'll test it

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 02, 2010 4:48 am 
Offline

Joined: Sun Sep 26, 2010 12:12 am
Posts: 363
May have been my microsoft Comfort Curve 2000 messing up. I tried a new logitech tonight and it ran without a hitch. Maybe mine was glitched it was rarely used I'll keep you all updated.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 4:18 am 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 4:09 am
Posts: 4
I can confirm this keyboard works.
http://store.microsoft.com/microsoft/Co ... t/EF759A78

I had to set some keys to Turbo mode to work.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group